Forta Solutions

Almere, Flevoland


Bedrijfsinformatie Forta Solutions

Forta Solutions Forta Solutions bemiddelt Finance, IT, HR en Management professionals op basis van W&S, deta-vast en interim!

Door middel van ons netwerk en samenwerkingsverband met diverse kleine bureaus met allemaal ons eigen kracht. Kunnen wij snel schakelen en helpen wij jou graag aan jouw unieke vervolgstap! :-)

Ben jij latent op zoek? Dan gaan wij exclusief voor jou zoeken! Je komt bij ons niet boven op de stapel, dit geldt voor opdrachtgever en kandidaat. Wij zijn geen fabriek en werken niet met stapels cv’s en kandidaten, maar werken met wat wij aan kunnen! Voor ons maakt het uit dat we jou bedienen en jou verder helpen! Niet of we één van de vacature of kandidaat van de grote stapel invullen. Wij houden van binding en zijn graag persoonlijk en menselijk. Exclusief en speciaal voor jou! Met een een sales die actief de markt op gaat om jou aan je droombaan te helpen!
Daarin maken wij het verschil.

Ook is ons motto 'altijd iemand beter achterlaten' dus mochten wij je niet kunnen helpen aan een vervolgstap dan zullen wij je een advies geven om je verder op weg te helpen.

Adresgegevens

Forta Solutions
Veluwezoom 5
Almere, Flevoland
https://www.fortasolutions.nl/
+31 (06) 3030 9983

Geen Vacatures van Forta Solutions

Forta Solutions heeft nog geen vacatures geplaatst.

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank