Per direct gezocht: Operatieassistent(e)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Excellentflex
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 31-08-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De operatieafdeling van onze opdrachtgever bestaat uit 5 operatiekamers, waar alle specialisme worden uitgevoerd.
Het team bestaat uit 6-OK teams, waarvan er 2 dienstteams zijn en zij voor elk specialisme gebruik maken van de expertise van vak-oudsten. Onze opdrachtgever onderscheid door werken leuk te maken samen met je collega's, maar ook door constante ontwikkelingen. Zij zijn een perifeer ziekenhuis in Amsterdam, maar wel heel erg van deze tijd. Er zijn korte lijnen, goede communicatie en mogelijkheden voor persoonlijke groei en input.

Daarnaast onderscheiden zij zich met name door het werken vanuit zorgstraten op bijvoorbeeld het gebied van galblaas en/of liesbreuk ingrepen en zodoende bijdrage aan een excellent resultaat.

In hun (perioperatieve) zorgproces staan hun patiënten centraal en kunnen zij rekenen op optimale kwaliteit van zorg in de breedste zin.

Werken vanuit gezamenlijke teams hebben zij echt als een visie waarbij jij als individueel operatieassistent op professionele wijze ondersteuning biedt aan de chirurg tijdens de operatieve handelingen bij de patiënten.
Naast je reguliere werkzaamheden instrueer en begeleid je de medewerkers in opleiding, stagiaires en nieuwe medewerkers. Je denkt daarnaast actief mee over hoe we de processen op de OK's zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Natuurlijk hebben wij ook meerdere mogelijkheden in andere ziekenhuizen zoals academische. Neem hiervoor gerust ook contact op.

Gestelde eisen

Wat vragen wij:

 • Je beschikt over het diploma operatieassistent (CZO erkend);
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je bent vindingrijk en je signaleert en initieert verbeteringen in de operatiekamer;
 • Je hebt ambitie, pro-activiteit, enthousiasme en passie voor je werk;
 • Je vindt het leuk om jouw kennis over de brengen op leerling-operatieassistenten.

   

Uren

24-36

Salaris

€2882,- / €4227,- op basis van 36 uur

Meer informatie

Wat bieden wij:

 • Een salaris in functiegroep 55 ( maximaal € 4.227,- bruto per maand op fulltime basis) conform Cao ziekenhuizen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao ziekenhuizen waaronder een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;Volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een dienstverband voor 24-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao ziekenhuizen waaronder een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden als operatieassistent(e) of bent net afgestudeerd en je bent helemaal toe aan een nieuwe uitdaging.


Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie?

Reageer direct via de "sollicitatie" button.

Bedrijfsprofiel

ExcellentFlex heeft als bemiddelaar van personeel de sporen verdiend voor het
basisonderwijs en de kinderopvang in bijna heel Nederland. Sinds enig tijd verlenen wij onze diensten ook aan de sector die ons zeer dierbaar is:

Zorg en Welzijn. Onze missie is klanten helpen aan de beste kandidaten en de ambities en talenten van kandidaten optimaal te benutten. Onze persoonlijke en soms coachende aandacht is de gelijke noemer. Onze wil en ambitie om onze klanten en kandidaten goed te leren kennen is ons kompas. Continu lovende kritieken van klanten en kandidaten zijn onze bron van energie en bevestiging dat het bemiddelen van personeel toch echt mensenwerk is.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank