Verpleegkundige in opleiding tot dialyseverpleegkundige Amsterdam en Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dianet
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 12-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Afdeling:Zorg
Plaats:
Amsterdam en Utrecht
Uren: 24 tot 36 uur per week
Functietype: Leer- / arbeidsovereenkomst, met zicht op vaste aanstelling
Salaris: FWG 45/50, cao Ziekenhuizen
Reageren: Zo spoedig mogelijk

Werk je al jaren als verpleegkundige en ben je toe aan een nieuwe stap? Ben je herintreder of net vers van de opleiding verpleegkunde? Laten we samen kijken of een leerwerktraject tot dialyseverpleegkundige bij jou past!

Je kunt je nog aanmelden voor de opleiding die start in het najaar 2021.

De opleiding
Je krijgt een erkende, competentiegerichte opleiding tot dialyseverpleegkundige aan de Amstel Academie in Amsterdam. Informatie over deze opleiding vind je op www.vumc.nl. De opleiding duurt 15 maanden op basis van een dienstverband van minimaal 32 uur per week. In overleg is de opleiding ook voor 24 of 28 uur per week te volgen, in dat geval duurt de opleiding 18 maanden.

Tijdens en na afronding van je opleiding ga je aan de slag bij één van onze locaties in Amsterdam of Utrecht. Je kunt in je sollicitatiebrief aangeven naar welke locatie je voorkeur uitgaat. Voor welke werklocatie je ook kiest, het is goed om te weten dat je altijd stage loopt bij Dianet locatie Amsterdam UMC.

Onze locaties
Dianet locatie Amsterdam UMC kent twee afdelingen: een chronische en een acute afdeling. Hier komen patiënten niet alleen voor de standaard hemodialyse behandeling, ook worden hier verschillende specialistische behandelingen uitgevoerd. Bij Dianet locatie Amsterdam UMC kom je dus in aanraking met zeer diverse aspecten van het dialyse vak.

Naast onze Dianet locatie Amsterdam UMC hebben we ook een locatie in het Gezondheidshuis, gelegen naast het Diakonessenhuis in Utrecht. In dit moderne en sfeervolle pand hebben we verschillende zones gecreëerd, gericht op de zorg- en privacybehoefte van onze patiënten. Ook hier wordt chronische en acute zorg verleend.

Het team
Je komt te werken in een team met ervaren dialyseverpleegkundigen en -assistenten en mede verpleegkundigen in opleiding. Zij zullen je wegwijs maken en in de praktijk begeleiden.

Gestelde eisen

Jij

 • hebt de opleiding tot Verpleegkundige A, MBO-V niveau 4 of HBO-V afgerond;
 • hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een ziekenhuis;
 • beschikt over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele zelfstandige houding;
 • kunt helder en respectvol communiceren;
 • hebt een kritische houding ten opzichte van jezelf en anderen;
 • onderschrijft het Dianet beleid van een volledig rookvrije organisatie.

Wij bieden jou:
 • een leer- / arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding;
 • na het behalen van het diploma baangarantie met een contract voor onbepaalde tijd;
 • tijdens de opleiding ontvang je een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring in FWG 45 of FWG 50. Na diplomering word je ingeschaald in FWG 50 (max. € 3.774,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • een collegiale en informele werksfeer;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit zijn wij:

De patiënt staat centraal in de zorgverlening van Dianet, hét expertisecentrum voor dialysezorg. Wij adviseren en behandelen nierpatiënten bij onze dialysecentra en thuis, we werken aan de beste zorgverlening en ontwikkelen behandelvormen waar nierpatiënten behoefte aan hebben. Werk je bij Dianet, dan krijg je er ruim 370 collega’s bij: van verpleegkundigen, artsen, maatschappelijk werkers en diëtisten tot medewerkers van ondersteunende afdelingen zoals de technische dienst, logistiek en staf. Samen met hen werk je, direct of indirect, aan het welzijn van onze patiënten en de verhoging van hun kwaliteit van leven. Op www.dianet.nl vind je meer informatie over onze organisatie.

Uren

24-32

Meer informatie

Solliciteer nu!

Solliciteren kan via het digitale sollicitatieformulier rechts op de pagina op onze webiste.

Schrijf of mail je liever, dan kan dat ook: Dianet, t.a.v. HR Desk, Brennerbaan 130, 3524 BN Utrecht, hrdesk@dianet.nl.

Meer informatie


Heb je vragen over de opleiding of het leerwerktraject dan kun je contact opnemen met Wilma Kool (Afdelingsleider Zorg Amsterdam), Johan Hartkamp (Teamleider Zorg Amsterdam) of Doran van Soest (Teamleider Zorg Utrecht) via 030 - 880 8888.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Dianet is de grootste aanbieder van (thuis)dialysezorg in Midden Nederland en biedt alle behandelingen van chronische nierschade aan. Dianet heeft oog en oor voor patiënten en ondersteunt en begeleidt hen om een behandelmethode te kiezen die het beste past bij hun levensstijl. Keuzevrijheid en regie in eigen handen staan dan ook centraal in onze (behandel)visie en -methode.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
 • Dialyseverpleegkundige

  Toegevoegd op 07-10-2021 door TMI

  Ben jij een gedreven dialyseverpleegkundige? Dan hebben we een veelzijdige functie voor je in Utrecht! Het betreft een functie waarin de startdatum en uren in overleg zijn. Ben jij klaar voor een mooie uitdaging? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wat ga je doen?Als dialyseverpleegkundige begeleid en verzorg je dialysepatiënten. Je verricht hemodialyse- en peritoneaal dialyse behandelingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en hun naasten. Je...

  TMI
 • Dialyseverpleegkundige

  Toegevoegd op 06-10-2021 door TMI

  Ben jij gediplomeerd dialyseverpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Zowel parttime als fulltime werken is mogelijk bij TMI. Daarbij bieden we jou nu uitzonderlijk goede arbeidsvoorwaarden! Afhankelijk van jouw mogelijkheden (hoeveel ervaring heb je? hoe centraal woon je? wat zijn je wensen?) bieden wij jou de mogelijkheid op een vast contract! Daarbij bieden wij jou een zeer goed, bovengemiddeld (cao++) salaris! En daarnaast kun je...

  TMI
 • Thuisdialyseverpleegkundige

  Toegevoegd op 01-10-2021 door TMI

  Voor de maanden augustus en september zijn wij op zoek naar een dialyseverpleegkundige die thuisdialyses wilt gaan uitvoeren in regio Den Haag of Rotterdam. Deze functie is te vervullen door zzp’ers, op basis van losse diensten (0-uren contract) of detachering. Het betreft functies van 0 tot 36 uur per week. Ook is er de mogelijkheid om uiteindelijk voor onbepaalde tijd te werken. Zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan op deze vacature!Wat ga je doen als dialyseverpleegkundige?Jouw taak als...

  TMI
 • Dialyseverpleegkundige

  Toegevoegd op 29-09-2021 door TMI

  Voor de Dialyseafdeling van een ziekenhuis in de regio Noordoost-Brabant (omgeving Uden, Den Bosch) zijn wij op zoek naar een dialyseverpleegkundige voor 24 tot 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie tot eind september 2021. De werkdagen zijn in overleg van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 16.00 uur of van 11.00 tot 19.30 uur. Werken van 6-uursdiensten is ook mogelijk. Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct!Wat ga je doen?Als dialyseverpleegkundige ben je de...

  TMI
 • Thuisdialyseverpleegkundige

  Toegevoegd op 29-09-2021 door TMI

  Voor in Arnhem en Nijmegen zijn wij op zoek naar een dialyseverpleegkundige die thuisanalyses wilt gaan uitvoeren in de maanden augustus en september. Het betreft een functie voor 0 tot 36 uur per week. De functie kan vervuld worden door zzp’ers, op basis van losse diensten (0-uren contract) of detachering. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer op deze functie!Wat houdt jouw functie als dialyseverpleegkundige in?Als dialyseverpleegkundige behandel je mensen met...

  TMI

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank