Algemeen Verpleegkundige Cardiologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Alrijne Zorggroep
 • Plaats: Leiderdorp
 • Plaatsingsdatum: 01-07-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij onze nieuwe Verpleegkundige Cardiologie voor 24-36 uur per week? Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen in jouw vak én mee kunt helpen aan onze ambitie om de beste zorggroep van de regio te zijn.

De afdeling en jouw toekomstige collega’s
Je komt terecht in een gemotiveerd team van 60 verpleegkundigen/leerling verpleegkundigen, 2 verpleegassistenten, 3 secretaresses en 1 teamleider. Op de afdeling zie je veel verschillende patiënten en dat maakt jouw werk inhoudelijk interessant en uitdagend. Samen met je collega’s werk je aan de ambitie om de beste zorg te leveren. Naast je werk als verpleegkundige, krijg je ruimte om je bezig te houden met een specifiek aandachtsgebied in een werkgroep. Voorbeelden van deze werkgroepen zijn palliatieve zorg, wondzorg, kwetsbare ouderen en onderwijs. Wij zijn ambitieus en gaan uitdagingen niet uit de weg. Onze patiënten verdienen namelijk de allerbeste zorg.

Wat ga jij doen?
Op onze dynamische afdeling met een hoge turnover, verplegen we patiënten uit diverse categorieën: van dagbehandeling en kort verblijf tot chronisch zieken en patiënten met hartfalen. Door deze variatie aan patiënten, heb je een veelzijdige functie. Je geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en ondersteunt patiënten en familie. Je loopt uiteraard ook artsenvisites. Je bent coach van onze MBO-V en HBO-V studenten die stage lopen op de afdeling.

Om de beste zorg te leveren, werken we allemaal goed met elkaar samen. Zo sta je er nooit alleen voor. Naast de zorg aan de patiënt en coaching van collega’s, word je lid van één van de werkgroepen. Je werkt hiermee aan je eigen groei en ontwikkeling, terwijl je tegelijkertijd de kwaliteit van de zorgverlening op de afdeling verbetert.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen, maar ook goed voor jou! Jouw toekomst staat bij ons centraal. We zijn verkozen tot Beste Werkgever 2019-2020 door eigen medewerkers. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal €3.225, - bruto (FWG 45) op fulltime basis met daarbovenop ORT voor onregelmatige diensten;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar en als we goed matchen bieden wij je graag een vast contract aan.
 • Een warm, enthousiast en professioneel team dat jou graag welkom heet;
 • Met onze speciale fiscale regeling kun je met veel voordeel mooie producten aanschaffen zoals een fiets, laptop, smartphone of Bol.com en Coolblue bonnen.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden: we hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz.
 • Een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De mogelijkheid om parttime te werken tot een minimum van 24 uur per week;
 • Bij de inroostering houden we rekening met persoonlijke voorkeuren, maar als collega’s onderling stellen we ons ook flexibel op;
 • Een uitstekend pensioen bij pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Goede parkeergelegenheid in de directe omgeving en de bus stopt voor de deur!
 • We hechten waarde aan een goede work-life balance en bieden ouderschapsverlof, zorgverlof of een sabbatical aan wanneer jij dit nodig hebt.

Gestelde eisen

 • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige met minimaal 1 jaar relevante klinische ervaring binnen een ziekenhuis.
 • De kwaliteit van zorg vind jij belangrijk. Jouw actuele kennis en ervaring zet je in om goede zorg te leveren.
 • Samen bereiken we de beste zorg. We maken gebruik van elkaars kennis en ervaring. Als verpleegkundig professional kun jij je hierin vinden en werk je graag samen.

Uren

Meer informatie

Wil je meer weten over onze verpleegafdeling Cardiologie? We vertellen het je graag op onze website.Gaat u hiervoor naar:

https://www.werkenbijalrijne.nl/algemeen-verpleegkundige-cardiologie

Informatie over Alrijne Zorggroep

Bij Alrijne werken we continu aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Met 3.500 medewerkers en 240 medisch specialisten zijn wij één van de grootste werkgevers in de regio. Samen doen is de kern van ons werk. We werken samen met collega’s, samen met zorgpartners en natuurlijk: samen met de patiënt. Zodat wij......
Lees meer over Alrijne Zorggroep

Alrijne Zorggroep
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
 • Verzorgende IG – Kleinschalig PG – 24-32 uur – Regio Zeist

  Toegevoegd op 16-06-2020 door LEKZ

  Als Verzorgende IG – Kleinschalig PG, 24-32 uur, zorg jij ervoor dat de bewoners een goede dag hebben! Wat een prachtige locatie om te werken Op een prachtige locatie midden in het groen, ligt dit warme woonzorgcentrum, omringd door een prachtige tuin. De bewoners kunnen hier genieten van een fijne gezellige sfeer, het is hier echt huiselijk. Een sfeer waar je jezelf echt thuis voelt. Ze organiseren hier dagelijks activiteiten zodat de bewoners actief bezig kunnen zijn. De bewoners hebben...

  Lekz
 • Verzorgende IG – Géén nachten – Kleinschalig PG – Regio Utrecht

  Toegevoegd op 16-06-2020 door LEKZ

  Als Verzorgende IG – Géén nachten, 24 – 32 uur, lever jij samen met jouw collega’s echt persoonlijke zorg aan de bewoners! De moderne locatie Deze locatie is erg modern, hierdoor is het mogelijk de zorg aan te passen aan de wensen van de bewoners. Echt persoonlijke zorg leveren, dat is voor deze organisatie belangrijk. In dit woonzorgcentrum wonen circa 80 bewoners, welke allemaal over een ruime eigen kamer beschikken met eigen sanitair. Het woonzorgcentrum bestaat uit meerdere woningen welke...

  Lekz
 • Verzorgende IG – Alleen dagdiensten – PG – 16-32 uur – Regio De Bilt

  Toegevoegd op 12-06-2020 door LEKZ

  Als Verzorgende IG – Alleen dagdiensten zorg jij dat de bewoners een fijne dag hebben! Bij deze kleinschalige zorgorganisatie kan jij als Verzorgende IG - Alleen dagdiensten het verschil maken voor de cliënten. Je gaat hier werken met de doelgroep PG. De cliënten wonen in een woonvorm, waarbij hun levensstijl centraal staat. Verdraagzaamheid, ontwikkeling en respect staat hierbij hoog in het vaandel. Ook kunnen de cliënten hun hobby’s hier blijven uitoefenen, zo is er een toneelclub, een...

  Lekz
 • Verzorgende IG – Thuiszorg – Hoge Klantwaardering! – Regio Helmond

  Toegevoegd op 12-06-2020 door LEKZ

  Als Verzorgende IG – hoge klantwaardering, 20–28 uur, regio Helmond, zorg jij voor een grote tevredenheid bij jouw klanten! Je klanten, daar doe je het toch voor? Voor dit geweldige team, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG, niveau 3. Via Zorgkaart Nederland, weten we dat het team een gemiddelde beoordeling heeft van 9,6. Allemaal tevreden klanten die de deskundigheid en de inzet enorm waarderen. Dat wil deze thuiszorg organisatie, graag zo houden. Jouw taken binnen dit fijne team Ook al...

  Lekz
 • Verzorgende IG – Thuiszorg – Hoge Klantwaardering!

  Toegevoegd op 12-06-2020 door LEKZ

  Als Verzorgende IG – hoge klantwaardering, 20–28 uur, regio Arnhem, zorg jij ervoor dat jouw klanten een goede dag hebben! Je klanten, daar doe je het toch voor? Voor dit geweldige team, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG, niveau 3. Via Zorgkaart Nederland, weten we dat het team een gemiddelde beoordeling heeft van 9,6. Allemaal tevreden klanten die de deskundigheid en de inzet enorm waarderen. Dat wil deze thuiszorg organisatie, graag zo houden. Jouw taken binnen dit fijne team Ook al...

  Lekz

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank