Ervaringswerker voor Project Wachten Waard

Baan gegevens

  • Bedrijf: Altrecht
  • Plaats: Zeist
  • Plaatsingsdatum: 06-12-2022
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor de duur van een jaar (pilotperiode)
  • Een salaris in FWG 40 of 45 (afhankelijk van opleidingsachtergrond en ervaring) van de GGZ CAO
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze cliënten
  • Verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven groeien in jouw rol als ervaringswerker
  • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team en de mogelijkheid om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen.
Wat breng je mee?
  • Je hebt een afgeronde agogische opleiding op minimaal MBO niveau 4 of HBO (bijvoorbeeld SPW, SPH, MZ of Social Work), of een andere passende achtergrond
  • Je hebt de opleiding of training op gebied van ervaringsdeskundigheid (zoals 'Werken met eigen ervaring', 'Herstellen doe je zelf' of 'TOED') gevolgd of de bereidheid dit te volgen
  • Kennis van de organisatie, de GGZ en de sociale kaart vanuit cliëntperspectief
  • Je hebt eigen ervaringen met psychiatrische problematiek die bij de doelgroep van onze patiënten past en kunt dit professioneel inzetten
  • Je bent iemand die oog en oor heeft voor het hele verhaal van de patiënt en juist daarom ben je sterk in het maken van contact met patiënten, naasten en netwerkpartners
  • Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier
  • Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, en zet hierbij jouw creatief oplossend vermogen in
  • Je bent zelfredzaam, werkt graag in een dynamische omgeving en hebt een hoge stressbestendigheid
Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken en welke rol de ervaringswerkers hebben. Voor informatie over de functie kun je terecht bij teammanager Petra Linsen, telefoon: 06-83892786

Bijzonderheden
De vacature sluit 4 januari 2023.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

Het pilotproject Wachten Waard biedt wachtlijstbegeleiding in de vorm van een voorbereidingsgroep. Door middel van wekelijkse groepssessies begeleid door 2 ervaringsdeskundigen, wordt lotgenotencontact gefaciliteerd aan andere cliënten die in eenzelfde situatie zitten en wachten op eenzelfde soort behandeling. De ervaringswerkers maken uitwisseling tussen de lotgenoten mogelijk, hanteren een oplossingsgerichte aanpak zonder een situatie te persoonlijk of therapeutisch te maken en herstellen de rust in de groep wanneer dat nodig is. Er wordt geen behandeling geboden, wel worden de cliënten ondersteund en de belangrijkste randvoorwaarden aangepakt om de behandeling goed te kunnen starten. Er wordt met de voorbereidingsgroep daarom zowel gebouwd aan het vertrouwen van de cliënt in de behandeling, als aan de praktische en sociale omstandigheden van cliënten. Beoogd doel is dat cliënten hierdoor voorbereid en succesvol kunnen instromen in de behandeling wanneer zij aan de beurt zijn.Ben jij één van de twee ervaringswerkers die de uitdaging aandurft om mee te werken aan het pilotproject Wachten Waard? Een project dat wordt gestart vanaf half januari 2023 binnen regio Utrecht ZuidOost en waar de functie van ervaringswerker nog niet volledig is uitgekristalliseerd.We zijn uitdrukkelijk op zoek naar collega's met eigen ervaringen met psychiatrische problematiek die ervaring hebben met groepstherapie (bij voorkeur persoonlijkheidsproblematiek).Je bent in staat mensen te verbinden, zowel individueel als groepsgericht te werken en hebt het vermogen om te reflecteren op eigen ervaringen en dit professioneel in te zetten.De ervaringswerkers kunnen in lastige situaties (bijv. mbt groepsdynamiek) intervisie vragen bij de pilotgroep.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
  • Verzorgende IG - Haarlem

    Toegevoegd op 18-01-2023 door Bring at Work

    Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij opzoek naar Verzorgende IG'ers die ons flexteam komen versterken.Je werkplek betreft een zorginstelling met intramurale locaties in de omgeving van Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal. De zorg wordt geboden op diverse soorten afdelingen en kleinschalig wonen, denk hierbij aan revalidatiezorg, somatische en psychogeriatrische zorg. De uitvragen zijn flexibel en er kan je dus gevraagd worden op diverse locaties te werken...

    Bring at Work
  • Helpende (+) in de Zorg - Haarlem

    Toegevoegd op 18-01-2023 door Bring at Work

    Voor onze opdrachtgever in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zijn wij per direct op zoek naar Helpende en Helpende plussers, die flexibel aan de slag willen in onze flexpool. Jij als Helpende niveau 2(+) gaat aan de slag in een van de locaties. Samen met jou collega's ben jij verantwoordelijk voor de zorg op jouw afdeling. Je wordt ingepland aan de hand van jouw beschikbaarheid.   Dit ben jij: Je hebt affiniteit met de ouderenzorg; Je bent sociaal...

    Bring at Work
  • Beveiliger Schiphol - ZZP of loondienst

    Toegevoegd op 16-01-2023 door Bring at Work

    Jij bent de gediplomeerde ZZP'er of in loondienst beveiliger, die op zoek is naar een uitdagende baan als High Risk Security Agent / Beveiliger op luchthaven Schiphol. Jij bent iemand die duidelijk communiceert en staat daarnaast voor veiligheid en orde. Wil jij binnenkort starten in je nieuwe functie als High Risk Security Agent? Lees dan snel verder en solliciteer! Beveiliger -Beveiliging - High Risk Security Agent - luchthaven Schiphol + toeslag!! ZZP of...

    Bring at Work
  • Groepsbegeleider HBO

    Toegevoegd op 28-12-2022 door Bring at Work

    In deze Domus+ wonen twee groepen cliënten (m/v) met een actieve verslaving, psychiatrische klachten én een licht verstandelijke beperking. Veel van de cliënten komen uit een dak- of thuisloze situatie en/of hebben een verleden met justitie. Elke dag sta je weer voor verrassingen, maar voor een ervaren maatschappelijk werker zoals jij, is dit geen probleem.In jouw rol als persoonlijk begeleider sta je jouw hele dienst op de groep, zorg jij voor structuur en ben jij de contactpersoon voor alle...

    Bring at Work
  • Groepsbegeleider MBO

    Toegevoegd op 28-12-2022 door Bring at Work

    In deze Domus+ wonen twee groepen cliënten (m/v) met een actieve verslaving, psychiatrische klachten én een licht verstandelijke beperking. Veel van de cliënten komen uit een dak- of thuisloze situatie en/of hebben een verleden met justitie. Elke dag sta jij als maatschappelijk werker weer voor verrassingen, geen één dag is hetzelfde en biedt jij de zorg die nodig is.In jouw rol als groepsbegeleider sta je jouw hele dienst op de groep, zorg je voor structuur en ben jij de contactpersoon voor...

    Bring at Work

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank