AOA Verpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 06-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Het beste voor jou en de patiënt, dat is waar jij voor gaat! In het Rode Kruis Ziekenhuis staan enthousiaste collega’s op jou te wachten om samen de beste zorg te leveren aan onze AOA patiënten!

AOA Verpleegkundige
(24-32 uur)
Besluitvaardig, stressbestendig en gedreven

Ben jij dit?
Jij bent een gedreven en creatieve AOA Verpleegkundige die voor 24 tot 36 uur beschikbaar is. Jij kunt snel schakelen tussen verschillende zorgvragen, geen dag is hetzelfde op onze afdeling. In een korte tijd weet jij de benodigde zorg voor de patiënt te coördineren en te organiseren. Je geeft onze patiënten het gevoel dat zij bijzonder zijn.

Dan kan je dag er zo uit zien!
Op de AOA komen vooral de patiënten van de SEH binnen. Hierdoor is de AOA een afdeling die altijd in beweging is. Jullie taak als team van AOA verpleegkundigen, arts assistenten en specialisten is om binnen 48 uur de medische diagnose te stellen en het juiste verpleeg- en behandelplan op te stellen. Je werkt zelfstandig en pakt jouw verantwoordelijkheid. Door jouw creativiteit en flexibiliteit weet je goed om te gaan met de snelle doorstroom.

Bij het RKZ werken wij met LEAN en dagen wij jou uit om altijd te denken ‘wat kan ik/wij verbeter(en)’.

Hierdoor krijg je de kans om je eigen verantwoordelijkheid te pakken en om jezelf te ontwikkelen.

Jouw nieuwe collega’s!
Wij zijn een team van gedreven en ambitieuze mensen. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning. Het allerbelangrijkst: je kunt bij ons jezelf zijn!

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (€3072,- maximaal)
 • Een jaarcontract met uitzicht op langer.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 32 uur.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%, wordt uitgekeerd in december
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen met jou het gesprek aan over jouw toekomst. Misschien wel de SEH of de IC?
 • Bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen
 • Leren jou LEAN denken.
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten op loop afstand
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten!
 • Natuurlijk een leuk en hecht team, dat samen leuke dingen doet.
Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Grieteke Fijnheer, Afdelingsleider, 0251-265559.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen!

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer voor 16 september. De gesprekken vinden plaats op 19 en 20 september.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • BIG Geregistreerde Verpleegkundige HBO/MBO
 • Minimaal één jaar werkervaring
 • Je houdt van acute en complexe zorgsituaties en kunt direct ingrijpen indien nodig
 • Door het acute karakter van opnames op AOA ben jij stressbestendig, flexibel en besluitvaardig
 • Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelfontwikkeling

Uren

24-32 uur

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal 45 (€3072,- maximaal)

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
 • Verpleegkundige gezocht

  Toegevoegd op 09-10-2019 door MedWay People

  MedWay is op zoek naar verpleegkundigen voor een groeiende kliniek voor medisch specialistische zorg. Een professionele organisatie met een informele en gezellige werksfeer die als doel heeft specialistische zorg te leveren dichtbij en in de buurt. Een kliniek die nauw samenwerkt met ziekenhuizen en met een breed aanbod aan specialismen. Als verpleegkundige zal jij intake gesprekken voeren met de patiënten en samen met de endoscopieverpleegkundige een bijdrage leveren aan de...

  MedWay People
 • Duodopa verpleegkundige Regio Rotterdam

  Toegevoegd op 09-10-2019 door MedWay People

  In de regio van Rotterdam zijn we voor één van onze klanten waar we nauw mee samenwerken op zoek naar verpleegkundigen die in de thuissituatie de Parkinson patiënt willen adviseren en helpen met het juist toedienen van de door de specialist voorgeschreven medicatie. Het gaat veelal om ad hoc aanvragen. Ben jij die verpleegkundige met een sterke drive en volwassenheid? Wil jij deel uitmaken van het MedWay Duodopa specialisten team? En ben jij op zoek naar een uitdagende, flexibele,...

  MedWay People
 • Verpleegkundige kort verblijf

  Toegevoegd op 08-10-2019 door CuraMare

  Verpleegkundige kort verblijf 28 – 36 uur Ben jij een verpleegkundige in hart en nieren? Haal jij plezier uit het werken in de zorg? Dan ben jij de kandidaat voor deze functie! Wij zoeken voor onze locatie Ebbe en Vloed een verpleegkundige voor de afdeling kort verblijf. Wat ga je doen? Op onze afdeling zijn wij op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 die zijn of haar kennis en kunde wil inzetten om de cliënten van de afdeling kort verblijf zorg te kunnen bieden. Samen ben je...

  CuraMare
 • Duodopa verpleegkundige Regio Rotterdam

  Toegevoegd op 16-09-2019 door MedWay People

  In de regio van Rotterdam zijn we voor één van onze klanten waar we nauw mee samenwerken op zoek naar verpleegkundigen die in de thuissituatie de Parkinson patiënt willen ondersteunen met problemen met de pomp of de PEG-J sonde. Het gaat veelal om ad hoc aanvragen. Ben jij die verpleegkundige met een sterke drive en volwassenheid? Wil jij deel uitmaken van het MedWay Duodopa specialisten team? En ben jij op zoek naar een uitdagende, flexibele, specialistische en zelfstandige baan? Lees dan...

  MedWay People
 • Verpleegkundige

  Toegevoegd op 11-09-2019 door Stichting Brentano Amstelveen

   Is voor iemand zorgen je passie? Heb je een goed inlevingsvermogen en heb je goede kwaliteit van zorg leveren hoog in het vaandel staan? Dan is onze vacature jou op het lijf geschreven. Wij, Brentano Amstelveen, een organisatie voor zorg aan ouderen, zijn per direct op zoek naar een: Verpleegkundige Wij zoeken een verpleegkundige die helemaal op zijn/haar plek is in ons verpleeghuis. Je verzorgt en begeleid liefdevol de bewoners die je tegelijkertijd vakkundig observeert. Je...

  Stichting Brentano Amstelveen

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank