Verpleegkundige Cardio/Long

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 12-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Welkom in ons team! Het zou leuk zijn als we dat binnen kort tegen je kunnen zeggen. Eerst vertellen we je kort over je nieuwe baan.

Verpleegkundige Cardio/Long
32 uur

Wat breng jij mee?
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige die graag aan de slag gaat op de afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde. Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt nodig heeft. Jij weet het belang van samenwerken en dit doe je ook graag.

Dan kan je dag er zo uit zien!
Samen zorg jij met je collega’s voor patiënten met uiteenlopende cardiologie- en longaandoeningen. Wij werken nauw samen met de hartbewaking en de Eerste Hart Hulp. De longpatiënten worden veelal overgenomen vanaf de Acute Opname Afdeling. Dit zorgt voor een dynamische afdeling waar je veel kan leren over deze twee specialismen.

Jouw nieuwe collega’s!
Wij zijn een jong en dynamisch team van verpleegkundigen en werken goed samen met de collega’s van de CCU afdeling. Wij zijn de schakel in professionele multidisciplinaire zorg, met de patiënt als uitganspunt. Dit bereiken wij door open naar elkaar te communiceren, wederzijds respect en vertrouwen zijn hier bij belangrijk. Daarnaast zijn wij flexibel naar elkaar als het om het rooster gaat.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072,-)
 • Een aanstelling van jaar met uitzicht op een vastdienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?
 • Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!
Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Mirelle Leijen- van Gelderen , Afdelingsleider, 0251-264901.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen!

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in voor 17 november via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • Verpleegkundige mbo/hbo niveau
 • Bij hart en long ligt jouw interesse
 • Je gaat zelfstandig te werk, maar weet goed de samenwerking op te zoeken
 • Je denkt in oplossingen en kansen

Uren

32 uur

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3072,-)

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
 • Verpleegkundige kliniek longgeneeskunde en MDL

  Toegevoegd op 15-11-2019 door Medisch Spectrum Twente

  Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor enkele verpleegkundigen op de verpleegafdelingen longgeneeskunde en MDL. Ligt jouw hart bij deze twee specialismen of wil je hierin veel leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Werkomgeving Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een...

  Medisch Spectrum Twente
 • Wijkverzorgende – Avonden en/of weekenden – Extra ORT

  Toegevoegd op 08-11-2019 door LEKZ

  Een Wijkverzorgende, daar zijn wij naar op zoek! Voor een van onze opdrachtgevers, een ondernemende zorginstelling in de thuiszorg, regio Dordrecht. De functie betreft tussen de 20-24 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Heb je een voorkeur voor het werken van alleen de avonden en/of de weekenden? Dat kan! Als Verzorgende IG in de thuiszorg volg je routes en kom je bij mensen thuis voor verzorging. Je werkt in een team dat bestaat uit 10 – 12 collega’s. Er wordt gewerkt aan het bouwen van...

  Lekz
 • Verzorgende IG / Activiteitenbegeleider – PG

  Toegevoegd op 12-10-2019 door LEKZ

  Verzorgende IG, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor een leuk woonzorgcentrum, bij een warme zorginstelling in de regio Utrecht. Het gaat om een functie tussen de 20-28 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar. Als Verzorgende IG kom je te werken met dementerende ouderen op kleinschalig wonen. De tempo van de cliënt volgen & een band opbouwen Wat bijzonder is aan deze functie is dat jij als Verzorgende IG meegaat met de tempo van de bewoner. Je krijgt tijd genoeg om een vertrouwde...

  Lekz

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank