Operationeel leidinggevende zorg

Baan gegevens

 • Bedrijf: Merem
 • Plaats: Hilversum
 • Plaatsingsdatum: 05-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. Voor de afdeling Medisch Specialistische Revalidatie in Hilversum zijn we daarom op zoek naar een:

Operationeel leidinggevende zorg
(24-32 uur per week)

Ben jij die energieke en enthousiaste operationeel leidinggevende zorg die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als operationeel leidinggevende zorg?
 • Je geeft leiding aan het team revalidatie verpleegkundigen zodat de kwaliteiten van het team optimaal worden benut.
 • Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van dienstverlening.
 • Je draagt bij en geeft uitvoering aan de doorontwikkeling van het beleid binnen de eenheid.
 • Je geeft uitvoering aan het HRM-beleid, waaronder ziekteverzuimbegeleiding en het voeren van jaargesprekken.
 • Je draagt zorg voor optimale inzet van personeel en middelen.
 • Je staat open om gemiddeld 1 dag per week mee te werken in de patiëntenzorg.

Wie zijn wij?
Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medische revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij. Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur een BIG geregistreerde verpleegkundige met een HBO werk- en denkniveau.
 • Een open en toegankelijke leidinggevende die weet van aanpakken en de patiënt, de medewerkers, de organisatie én zichzelf iedere dag een stap vooruit wil helpen.
 • Een initiatiefrijke leidinggevende met een analytische blik en een flinke dosis creativiteit, die goed zicht heeft op verpleegkundige processen en de bedrijfsvoering van een afdeling.
 • Een flexibele en stressbestendige leidinggevende met een realistische instelling, die afdeling overstijgend kan meedenken en in staat is om met tegengestelde belangen om te gaan en besluitvaardig op te treden.
 • Een communicatieve leidinggevende met een coachende stijl van leidinggeven, gericht op samenwerking en resultaat.  
Je beschikt verder over:
 • Een managementopleiding of bent bereid er één te volgen.
 • Werkervaring binnen een leidinggevende functie bij voorkeur in een zorginstelling.

Uren

24 - 32 uur per week

Meer informatie

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie. Om dit te bereiken delen we actief kennis en bieden we je de mogelijk om een opleiding of coaching traject te volgen.
 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, conform de Cao Ziekenhuizen in FWG-schaal 60.
 • Een jaarcontract vanaf het moment dat je start met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Vakantieuren en reiskostenvergoeding conform de Cao Ziekenhuizen.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden. Deelname aan het pensioenfonds PFZW.
 • Een vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een fietsplan en een studiekostenregeling.
Geïnteresseerd?

Maak kennis - Wij met jou en jij met ons! Om het proces zo snel mogelijk te laten lopen kan je via WhatsApp vragen stellen. Dit kan bij Femke van der Sande, manager 24-uurs zorg op 06-31004037 of fsande@merem.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met HRM op 035-6881570 of vacatures@merem.nl. We zien je CV met motivatiebrief o.v.v. vacaturenummer 2019 86 graag uiterlijk 21 november tegemoet op vacatures@merem.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Merem

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende......
Lees meer over Merem

Merem
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Verpleegkundige.
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige regioteam

  Toegevoegd op 08-01-2020 door Altrecht

  Voor het Jeugd regioteam Zuid-Oost (6-18 jaar) zoeken wij een enthousiaste en flexibel ingestelde sociaal psychiatrisch verpleegkundige met een professionele attitude en enthousiaste instelling. We verwachten dat je een belangrijke inhoudelijke bijdrage levert aan het ambulante team en je actief inzet bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.Wat ga je doen?Als SPV-er behandel en begeleid je cliënten en hun systemen door middel van zowel individuele behandeling, groepsbehandeling,...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundig specialist (12/12/2019)

  Toegevoegd op 12-12-2019 door Altrecht

  Altrecht loopt in Nederland voorop als het gaat om de beweging naar Gebiedsgerichte GGZ en werkt samen met ketenpartners om onze dienstverlenging steeds weer te verbeteren. Herstelgerichte zorg, dichtbij de patiënt; dat is wat de Gebiedsteams van Altrecht graag willen bieden.Gebiedsteam Stichtse Vecht /de Ronde Venen is op zoek naar een verpleegkundig specialist (24 -32 uur) die hieraan bij wil dragen.Wie zijn wij?We bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met een...

  Stichting Altrecht
 • Regiomanager in het zuiden van het land gezocht | 24 uur per week, grotendeels vanuit huis

  Toegevoegd op 11-12-2019 door Expertisecentrum Euthanasie

  In Nederland is euthanasie bij Wet geregeld. Expertisecentrum Euthanasie wil op een zorgvuldige en zorgzame wijze een bijdrage leveren aan de praktijk van de Euthanasiewet. Wij vinden dat iedereen die ondraaglijk en uitzichtloos lijdt én een euthanasieverzoek heeft, recht heeft op een zorgvuldig onderzoek naar deze euthanasiewens. Bij voorkeur vindt dit onderzoek plaats door de behandelend arts, zo nodig met onze hulp. Als dat niet kan, biedt Expertisecentrum Euthanasie een vangnet....

  Expertisecentrum Euthanasie
 • Verpleegkundige kliniek eetstoornissen ( zwangerschapsverlof )

  Toegevoegd op 11-12-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen?We zoeken een enthousiast verpleegkundige voor de unit met langdurige eetstoornissen. Binnen deze unit verleen je samen met een multidisciplinair behandelteam (onder anderen verpleegkundigen, psychiater, arts-assistent, vaktherapeuten en diëtiste) zorg aan de patiënten. Je bent werkzaam in het verpleegkundig team en verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de zorg rond toegewezen patiënten en de uitvoering van de verpleegkundige zorg in het algemeen. Je geeft...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundige Intensive Care

  Toegevoegd op 22-11-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als verpleegkundige IC ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Je werkt samen met behandelaren en ambulante begeleiders en betrekt de familie en naasten van de patiënt bij de zorg en het herwinnen van eigen regie. Door te kijken en luisteren naar het hele verhaal van de patiënt, met alle spelers en context, draag je bij aan herstel ondersteunende zorg. Je zorgt voor veiligheid door middel van de...

  Stichting Altrecht

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl - Nieuwe verpleegkundige vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe verpleegkundige baan of nieuwe collega's? Op de Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Over Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl

Verpleegkundigen-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank